Frakt og Levering

FRAKTALTERNATIVER OG PRISER

Honeyoak.no har frakt fra kr. 69,-

Vi har også mulighet for kostnadsfri henting ved vårt lager i Sandnes, samt gratis frakt på ordrer over kr. 1500,-. Under kan du lese mer om de forskjellige fraktalternativene våre.

Småpakke
Leveringstid 6 – 12 dager

Dette fraktalternativet kommer automatisk opp hvis volumet og vekten på produktene du har bestilt matcher betingelsene for mål og vekt for dette fraktalternativet. Pakken blir enten levert rett i din postkasse dersom den passer i postkassen. Hvis den ikke passer i postkassen vil den bli levert inn den ditt postkontor/post i butikk

Etter posten begynte med postlevering i postkasse annen hver dag tar det nå lengre tid enn tidligere med dette frakt alternativet. Dersom det haster anbefaler vi å velge ett annet fraktalternativ.

NB! Dersom dette fraktalternativet ikke viser er det fordi pakken er over Bring sitt mål og vekt for levering i postkasser

Pris kr. 69,-

Klimanøytral Servicepakke

Leveringstid: 1- 5 dager basert på postnummer. Se mer informasjon lengre nede.
Klimanøytral Servicepakke fra Bring/Posten er vår standard transportalternativ. Sendingen er sporbar.

Pris kr. 99,- (Fraktfritt over kr. 1500,- til privatpersoner)

Hentes på vårt lager på Stord.
Bor du i området Bømlo/Fitjar/Stord eller på annen måte har mulighet for å hente pakker på vårt lager på Stord kan du velge fraktalternativ «Henting på lager, Stord» ved utsjekk. 

Pris: GRATIS

GRATIS FRAKT OVER KR. 1500,-
Ordrer over kr. 1500,- ink. mva leveres fraktfritt med vår standard fraktvalg Klimanytral Servicepakke.

Ved valg av andre typer fraktalternativ som Levert på døren og Bedriftspakke vil en bli belastet med frakt som vist ved utsjekk.

RASK LEVERING – VI PAKKER OG SENDER DAGLIG
Vi pakker og sender ordre hver dag fra vårt lager i Sandnes. Altså – lynrask levring.

Alle ordrer som kommer til oss hverdager før kl 14:00 blir pakket og sendt samme dag. Ordrer som kommer etter kl 14:00 eller på lørdag, søndager og helligdager blir pakket og sendt første virkedag. 

Man kan ta utgangspunkt i denne tabellen for ca forsendelsestid ved fraktalternativ til kr. 99,-:

Til postnummer 0000-4700: 1-2 virkedager

Til postnummer 4701-7999: 1-3 virkedager

Til postnummer 8000-9999: 3-5 virkedager

Unntaket er under kampanjer som Black Friday og lignende. Da må ekstra transporttid påregnes.  

Når ordren din er pakket og sendt vil du motta en e-post med sporing slik at du kan følge med på hvor pakken din befinner seg.

 

PAKKESPORING

Når ordren din er sendt vil du motta en bekreftelse pr e-post med sporingsnummer. Med dette sporingsnummeret kan du søke opp pakken på Posten/Bring sine nettsider. Her får du også info om når og hvor pakken har vært, hvor den befinner seg for øyeblikket og når pakken har forventet leveringsdato. Sporingsnummeret kan du også finne på “Min Side” når varene er sendt fra oss.

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom du ikke henter pakken på utleveringsstedet innen fristen (som regel 14 dager), vil ordren bli sendt i retur til vårt lager.  Denne typen retur er ikke dekket av angreretten din i henhold til Angrerettloven. 

Du er da ansvarlig for kjøpet du har gjort og vil bli belastet med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende 250 kr.

Uavhentede pakker som kunden ønsker sendt på ny vil bli belastet ny frakt.