Om Oss

Alle har vel kjent på følelsen av å komme inn et hjem eller festlokale som er skikkelig fint eller gøy festpynta?  Eller husker du kanskje følelsen av å sette deg ned ved vakkert pynta bord?

Slike opplevelser gjør at en umiddelbart kjenner seg velkommen og verdsatt. Kanskje det også gir en forventning om at nå skal noe gøy eller bare koselig skje? For det trenger verken være bursdag eller bryllup for at en skal ha lov til å pynte til fest. Det kan være en kveld med jentene, lørdagsmiddagen med venner, en spontan sommerfest med gjengen i gata eller med kollegaer i kantinen på jobb.

Feire det som feires kan!

Noen ganger kan et vakkert pynta bord være nok. Mens andre ganger må man kjøre på med litt ekstra pynt i hele rommet. Vårt beste tips er å samle dekoren – i stedet for å spre den ut. Da får dekoren mer «eyecathcer» og wow-feffekt.

Og du….skal du feire de store anledningene som bursdag, konfirmasjon, dåp eller ha et svært bryllup da må du definitivt virkelig kjøre og style på! Dette er viktige merkedager i livet som det er fint å gi en vakker estetiske ramme rundt. Pluss at bildene fra den store dagen blir enda gøyere eller penere med vakker pynt.

Honeyoak.no har dekor og pynt til både de små og store anledningene. Vi ønsker å tilby stylingprodukter som er «up tp date» og trendy, samt basisprodukter som en nyttige når en skal dekorere til fest.

Nettbutikken Honeyoak.no startet i 2015, og ble etterhvert utvidet med masse partyprodukter for så å bli en ren festbutikk i 2017. Vi elsker å hjelpe kundene våre med å gjøre i stand til fest, og vi er opptatt av rask og god kundeservice.

Fikk du lyst å pynte til fest nå? Prøv oss da vel